WILLEBROEK – UNIZO Provincie Antwerpen gaf donderdagavond al de aftrap van de vierde Dag van de Ondernemer bij AED in Willebroek. De aanwezigen kregen samen met Glenn Roggeman, ceo van AED Group, en Sofi Van Ussel, directeur UNIZO Provincie Antwerpen, een unieke blik achter de schermen bij dit opmerkelijke bedrijf. 

“Het doet ons bij UNIZO plezier te zien hoe een mooi bedrijf als AED bekommerd is om zijn ecologische voetafdruk en er in zijn bedrijfsvoering wel degelijk rekening mee houdt. Ondernemers zijn best bereid mee te werken aan en te zorgen voor een beter klimaat, maar mogen ze tegelijk dan ook vragen aan de beleidsmakers dat die op hun beurt meewerken aan een gunstig ondernemersklimaat. Ook hier dient de Dag van de Ondernemer voor: om de cruciale rol ondernemers in de samenleving spelen te benadrukken”, zei Sofi Van Ussel aan de vooravond van de Dag van de Ondernemer.

AED Group verkoopt, verhuurt en financiert licht-, geluids-, en videomateriaal aan professionele audiovisuele bedrijven. In de vijf Europese vestigingen stelt AED ruim 280 mensen te werk. De verhuurafdeling belevert meer dan 50.000 shows en evenementen per jaar, gaande van een klein bedrijfsevenement tot de Olympische Spelen of het WK voetbal.

Dag van de Ondernemer

Naast de opening bij AED vinden ook op tal van andere plaatsen activiteiten plaats rond de Dag van de Ondernemer. In Lier zet Lemcool vrijdagochtend de deuren open voor een ontbijt onder ondernemers en in Bornem houdt de plaatselijke afdeling van UNIZO dan weer een heuse wildBBQ in het speciaal hiertoe opgetrokken jachthuis in de tuinen van Tegels Van Den Bossche.