Afrit Mechelen-Noord één nacht dicht

wegenwerkenDeze week voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende twee nachten werken uit aan 2 seinbruggen op de E19 Brussel-Antwerpen. Ter hoogte van Wilrijk en Mechelen-Noord wordt telkens een oude seinbrug weggehaald. Tijdens de werken zal op beide locaties de afrit komende vanuit Brussel afgesloten zijn.

Tijdens de nachten van 13 en 14 april wordt op de E19 richting Antwerpen gewerkt ter hoogte van de afrit Wilrijk. In de nacht van 13 op 14 april is de afrit afgesloten tussen 24 uur en 2 uur. De nacht daarop, van 14 op 15 april, is de afrit afgesloten tussen 20 en 23 uur. Het verkeer naar de R11 volgt een omleiding via de Singel (R10) en de Elisabethlaan (N173).

Tijdens de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 april wordt op de E19 richting Antwerpen gewerkt ter hoogte van de afrit Mechelen-Noord. De werken starten om 23 uur en zijn als alles loopt zoals gepland afgerond voor de ochtendspits. Tijdens de werken is de afrit Mechelen-Noord afgesloten. Het verkeer moet de snelweg verlaten aan Mechelen-Zuid en volgt dan de calamiteitenroute met de letter C op de gele borden.