AFAS Software gaat in zee met Didact

e-learningAFAS Software (Mechelen) en Didact (Kortenberg) slaan de handen in elkaar. Samen gaan de bedrijven strategische HR-oplossingen aanbieden voor Belgische en Nederlandse organisaties. Met Didact kunnen AFAS-klanten de doorstroom van competentie en talent binnen het eigen bedrijf ondersteunen. E-learning en toetsing liggen dankzij deze samenwerking met Didact binnen handbereik.

AFAS en Didact zetten hiermee, synchroon met de actuele HR-trends, een belangrijke stap in de verdere uitbreiding van AFAS Software als strategische HR oplossing.

Maar liefst 5 op de 10 bedrijven geven aan dat een herevaluatie van hun huidige leeromgeving en competentie management strategie op de agenda staat voor 2016. E-learning is het instrument bij uitstek om precies die bedrijfskritische vaardigheden van (nieuwe) werknemers aan te scherpen.

Met Didact kunnen organisaties hun AFAS Software inrichten als een 100% geïntegreerd krachtig leermanagement systeem. Via de bestaande en vertrouwde InSite-omgeving kunnen AFAS gebruikers cursusmanagement binnen hun organisatie digitaal aanbieden en organiseren.

HR en Learning & Development professionals volgen de resultaten van de gevolgde cursussen op de voet en sturen bij indien nodig. Zo kunnen ze het rendement van een leerinterventie meten.

Het partnership tussen Didact en AFAS Software maakt het mogelijk om e-learning snel en efficiënt uit te rollen in een bedrijf.