BORNEM – De verhuis van Aerts Trucks naar de nieuwe hoofdzetel langs de N16 in Bornem is in volle gang. De verschillende afdelingen van het bedrijf zullen in verschillende fases verhuizen naar de N16, waar het bedrijf enkele jaren geleden de terreinen van Nutricia verwierf.

De verhuis van de vestiging langs de Puursesteenweg naar de nieuwe hoofdzetel op de Rijksweg zal in verschillende fases verlopen. “Sinds maandag 11 juni zijn de medewerkers van boekhouding, HR, aftersales en logistiek verkoop DAF en Fiat Professional aan de slag op het nieuwe adres. Later deze week volgt de verkoopafdeling en gaat onze showroom open”, zegt afgevaardigd bestuurder Bert Aerts.

De nieuwe hoofdzetel zal volledig gericht zijn op bedrijfsvoertuigen. “Wij mikken hier op een hoogstaande service voor zowel vrachtwagens als bestelwagens. Wij zullen in onze nieuwe gebouwen inzetten op service en verkoop.” Het nieuwe gebouw bevat ook trainingslokalen en een afleverzone voor klanten die hun nieuwe voertuigen komen ophalen. Voor internationale chauffeurs is er zelfs een overnachtingsruimte beschikbaar met sanitair.

Laatste afwerking

De komende weken wordt er nog volop gewerkt aan de afwerking. Bert Aerts: “Aangezien de buitenaanleg met parking en groenzones nog niet volledig is afgewerkt, zullen we met tijdelijke signalisatie aangeven waar er kan geparkeerd worden. Onze excuses alvast voor nog eventuele ongemakken gedurende de eerst volgende weken.”

De werkplaats, partsafdeling, verkoop en verhuur blijft nog werkzaam op het alom gekende adres langs de Puursesteenweg in Bornem.