AED Studios in Lint, onderdeel van de Willebroekse AED Group, profileert zich ook steeds meer als locatie voor corporate events. Starters uit de entertainment sector kunnen er vanaf nu terecht in de co-working ruimte Entertainment Lab, bij AED Studios is een gloednieuw BNI-chapter thuis en de Open Coffee On Tour passeert binnenkort ook al bij dit bedrijf.

“Nu de site in Lint na 3 jaar volledig is afgewerkt, zetten we vol in op de verdere commerciële uitbouw van AED Studios in de disciplines televisie, film, rehearsals en corporate events”, zegt Filip Van Vlem, international PR & communications manager van AED Group.

“We lanceren deze week ons co-working initiatief voor starters in de entertainment sector. Zij kunnen bij ons een plaats in een gedeeld kantoor huren vanaf 195 euro per maand. Dit initiatief hebben we Entertainment Lab gedoopt. We hebben ook nog een paar individuele kantoorunits ter beschikking, in ruimte variërend van 30 tot 900 m². ”

Bij AED Studios wordt ook genetwerkt. “We zijn gestart met een BNI-chapter. BNI Lint mikt op ondernemers uit de omgeving en vergadert elke woensdag in Studio Six van 6.45u tot 8.30u. Momenteel bestaat de groep uit zeven leden, maar ze wil uiteraard zo snel mogelijk uitgroeien tot een volwaardig chapter met minimaal 25 aangesloten bedrijven of zelfstandigen.”

En tenslotte komt ook Open Coffee op 9 maart langs bij AED Studios. “Door deze verschillende initiatieven te ondersteunen, willen we ondernemers aantrekken naar de site in Lint. We bieden hen de mogelijkheid hier evenementen te organiseren, maar we willen aantonen dat bedrijven en starters zich hier ook kunnen vestigen. Ik denk dat nog steeds de perceptie bestaat dat bij AED Studios enkel grote shows en evenementen kunnen plaatsvinden. Bij ons kan je ook terecht voor een kleinschalig event, meeting of training, met daarbij een lunch of diner.”