AED Rent breidt uit naar Verenigde Arabische Emiraten

AEDdubaiVerhuurbedrijf AED Rent NV uit Willebroek breidt uit met een eerste franchise naar de Verenigde Arabische Emiraten. AED Rent Franchise UAE zal de droge verhuur partner zijn voor de verhuurbedrijven in de Verenigde Arabische Emiraten.

AED Rent wil franchisebedrijven opzetten in de EMEA-regio en zeker in het Oosten. Vanaf 2015 zal de franchiseformule verder worden uitgerold. Per land kan één franchise worden geopend volgens de normen en standaards van AED Rent, met grote hoeveelheden state-of-the-artproducten in een uitstekende staat die steeds worden getest met uitgebreide controleprocedures.

Voor de eerste AED Rent-franchise ging de keuze naar Dubai. “De stad van de verbeelding, innovatie en een nog steeds groeiende economie”, aldus Eva Pintelon, International PR & Communications Manager. “Nigel Pinto is de Managing Director en het bedrijf dat de franchise zal uitbaten is AED Middle East Audio Visual Trading LLC.”

AED Rent Franchise UAE zal hetzelfde materiaal aanbieden als AED Rent: verlichting, trussing, video- en audiomateriaal. AED verscheepte 200 ton materiaal naar het Midden-Oosten. Ter plaatse worden twaalf mensen opgeleid door de AED HQ medewerkers. Het magazijn van 2500 m² in Dubai heeft testzones met dezelfde AED standaardprocedures zoals in alle AED-vestigingen.