WILLEBROEK – Op de vooravond van de Dag van de Ondernemer, donderdag 16 november, organiseert Unizo Willebroek een bedrijfsbezoek en netwerkevent bij AED group in Willebroek. Het gebeurt zelden dat dit bedrijf de deuren openzet voor niet-klanten.

Filip Van Vlem, International PR & Communications Manager van AED Group: “Het is hoogst uitzonderlijk dat we in Willebroek de deuren openzetten voor het grote publiek, aangezien we strikt werken voor de audiovisuele sector. Maar we zijn ervan overtuigd dat vele mensen wel eens een kijkje willen nemen achter de schermen van de grootste audiovisuele materiaalbank van Europa. In Willebroek en omstreken is de rode A van AED reeds vrij bekend in het straatbeeld door onze medewerkers die ’s middags gaan lunchen of inkopen doen. Dit is allicht een ideale gelegenheid om het bedrijf en de mensen ook écht te leren kennen.”

“We gaan de gasten ontvangen in het magazijn aan de laadkaaien, het hart van AED Rent. Ze krijgen een rondleiding door de gebouwen en lekkere drankjes en hapjes, en onze CEO Glenn Roggeman zal een presentatie geven over zijn ondernemersverhaal. Alle ondernemers uit de regio, van klein tot groot, zijn welkom.”

50.000 evenementen per jaar

AED group verkoopt, verhuurt en financiert licht-, geluids-, en videomateriaal aan professionele audiovisuele bedrijven. In de 5 Europese vestigingen stelt AED ruim 280 mensen te werk. De verhuurafdeling bezorgt materiaal aan meer dan 50.000 shows en evenementen per jaar, van een klein bedrijfsevenement tot de Olympische Spelen of het WK voetbal.

Glenn Roggeman, oprichter van AED group, is erg begaan met milieu en maatschappij. Zonnepanelen, hergebruik van afvalwater, ledverlichting,… behoren tot zijn ondernemersvisie die streeft naar evenwicht tussen economie, ecologie en maatschappelijk verantwoord zakendoen.