WILLEBROEK – AED Group werkt verder aan de internationale expansie. De groep uit Willebroek huldigde de nieuwe gebouwen van AED Nederland in Capelle aan de IJssel in en kijkt stilaan ook naar verre oorden. 

AED Nederland groeide in de afgelopen vijf jaar gemiddeld tien procent per jaar en is zo één van de belangrijkste buitenlandse vestigingen voor AED Group. De nieuwe aanbouw bestaat uit 500 vierkante meter kantoren en 1.000 vierkante meter magazijnruimte. Tijdens de AED Customer Nights werd het gehele complex in het bijzijn van 600 klanten geopend.

Met 25 vaste medewerkers werkt AED Nederland volgens hetzelfde businessmodel als het moederbedrijf in Willebroek. “Wij ondersteunen professionele audiovisuele bedrijven in de verkoop, verhuur en financiering van nieuw en tweedehands materiaal”, zegt Jelmer Dijkshoorn, managing director van AED Nederland. “Verder beschikken we over een eigen AED Store voor verbruiksgoederen in de entertainment- en eventindustrie.”

Internationale expansie

AED Group laat het niet bij uitbreidingen in Nederland. Ook andere Europese landen zullen op termijn een lokale hub krijgen. Onlangs werd er ook in Singapore een overeenkomst getekend om de Aziatische en Australische markt te kunnen bedienen. In de loop van dit jaar zal er daar al een vestiging operationeel worden.