Adecco herschikt topfuncties bij business units Professional Staffing

Hubert Vanhoe.

Hubert Vanhoe.

Adecco Group Belgium, dat ook verscheidene kantoren heeft in de regio Mechelen-Lier, voert een aantal wijzigingen door inzake de organisatie van zijn business units Professional Staffing.

Tom Van de Woestijne, voormalig Managing Director van XPE Pharma & Science, werd benoemd tot Head of EMEA Sales voor de zo pas opgerichte Global Business Line Life Sciences. Tom zal rapporteren aan Mark De Smedt, Executive Committee Sponsor of
Healthcare and Life Sciences en Region Director Northern Europe.

Hubert Vanhoe, Director Professional Staffing, neemt – naast zijn directierol – met onmiddellijke ingang ad interim de functie van Tom over. Samen met het ervaren managementteam van XPE Pharma & Science en in nauwe samenwerking met Tom Van de Woestijne in zijn nieuwe functie, is de businesscontinuïteit verzekerd.

Binnen 3W, Adecco’s interim management divisie, geeft Walter Bauwens de fakkel door aan Christine Van den Eynde. Christine startte begin 2015 bij 3W. Walter Bauwens zal zich vanaf 2016 volledig richten op zijn bedrijf Relife waar hij zijn passie voor resultaatgericht authentiek management verder kan waarmaken. Hij is tevens bestuurder bij Alive Dialogue VZW, een dialoogplatform voor authentieke leiders in Vlaanderen. Daarnaast zal Walter zijn netwerk verder blijven gebruiken om Adecco Group als HR dienstverlener in de markt te promoten.

Jacob Roth wordt de nieuwe Managing Director van Modis Belgium. Sinds november 2008 speelt Jacob een cruciale rol in de groei en het succes van Modis Belgium, eerst als Account Executive en later als Business Development Manager. Jacob volgt in deze functie Bjorn Van Reet op die, naast zijn directierol, opnieuw zal focussen op zijn functie als ICT Director binnen de Adecco Belgium Group.

“2016 wordt een olympisch jaar vol uitdagingen. Wij zijn blij met deze nieuwe ploeg aan de startlijn te staan en hebben er alle vertrouwen in dat we ook in 2016 grenzen gaan verleggen”, aldus Hubert Vanhoe, Director Professional Staffing.