MECHELEN – Acco Accountants, met een Mechelse vestiging, is de winnaar van de Exact Cloud Award 2017. Dat werd bekend gemaakt op de Exact Accountancy Summit in Brussel. Het Oost-Vlaamse Mon3aan nam de prijs in de categorie innovatie mee naar huis. Crowe Horwath Vanhuynegem, ook met een kantoor in Mechelen, was winnaar in de categorie samenwerking met de klant.

Exact, de ontwikkelaar van cloudsoftware voor kmo’s, heeft voor de derde keer in België de Cloud Award uitgereikt. Een vakjury van experts erkent met de prijs het meest vooruitstrevende Belgische accountancykantoor op het gebied van digitalisering, innovatie en samenwerking met de klant. 115 kantoren dongen mee naar de award, waarvan er 5 genomineerd werden.

De jury looft Acco Accountants als vooruitstrevende accountancykantoor voor het doorgedreven gebruik van digitale oplossingen, die hen toelaten optimaal samen te werken met hun klanten. Sven Cornelis, partner van Acco Accountants, is opgetogen: “We zijn vereerd met de Exact Cloud Award 2017 naar huis te mogen gaan. En dit is nog maar de start. Ook al begonnen we twee jaar geleden met digitaliseren, we blijven ervoor ijveren iedereen, medewerkers en klanten, mee te krijgen.”

Naast accountancy biedt Acco Accountants fiscaal en juridisch advies. Het telt een 30-tal medewerkers en heeft vestigingen in Mechelen, Antwerpen en Herentals.

Crowe Horwath Vanhuynegem.

Goede klantenrelatie

Crowe Horwath Vanhuynegem, met kantoren in Antwerpen, Brussel en Mechelen, scoorde in de categorie Samenwerking met de klant. Het bureau ziet zichzelf als de coach van hun klanten, en biedt hen naast accountancy- en taksdienstverlening ook andere expertise, zoals bijvoorbeeld HR-diensten.

Exact erkent sinds 2015 jaarlijks het meest vooruitstrevende accountancykantoor in België. Het doet dat om innovatie en digitale samenwerking in de accountancysector te stimuleren.