Acco Accountants erkend voor KMO-portefeuille

AccoAcco Accountants is door de Vlaamse Overheid erkend als adviesverlener voor de KMO-portefeuille. De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waar ondernemers, zelfstandigen en KMO’s gebruik van kunnen maken om de financiële kost van diensten die ondernemerschap bevorderen te verkleinen.

Wie een beroep doet op de diensten van Acco Accountants, kan informeren of zijn/haar bedrijf in aanmerking komt voor de subsidiemaatregel en eventueel een deel van de kostprijs van de geleverde diensten recupereren. Voor de pijlers Advies en Strategisch Advies kunnen bedrijven bij Acco Group gebruikmaken van de KMO-portefeuille. Dit levert een korting van 50% op.

Acco Accountants heeft vestigingen in Mechelen (Accountantskantoor Werner Soons), Herenthout en Wilrijk. Het bedrijf groeit nog steeds, en is daarom nog op zoek naar een extra junior en senior accountant.

Het team van Acco helpt de financiën van bedrijven te beheren met advies op het gebied van accountancy (o.a. simulaties van voorafbetalingen, analyse van bedrijfsrisico’s), legal (juridisch advies binnen een financieel en fiscaal kader) , tax (fiscale druk zo laag mogelijk houden) en management (bv. analyse van de rendabiliteit van een bedrijf).