KeerbergenDeze week is de nieuwe website van de gemeente Keerbergen live gegaan. Op de nieuwe site wordt onder de rubriek Ondernemen ook aandacht besteed aan de Keerbergse bedrijven.

“Onze vroegere website dateerde van 2007 en was niet meer gebruiksvriendelijk. Hij was ook niet aangepast aan tablets en smartphones en de indeling was verouderd”, aldus communicatie- en evenementenambtenaar Karin Verlinden.

De nieuwe website die sinds deze week te raadplegen is, is gebruiksvriendelijker en heeft responsive design. Op de site staat ook een bedrijvengids van de gemeente, met contactgegevens en een link naar de eigen website van de ondernemingen. Alle bedrijven van Keerbergen zijn opgenomen in de alfabetische lijst. Zoekt u een specifiek soort bedrijf, bijvoorbeeld een immokantoor, dan kunt u uw zoekactie verfijnen door de gewenste beroepscategorie aan te duiden.

Tijdens de vakantiemaanden zal de website nog verder verfijnd worden. Hebt u een bedrijf in Keerbergen en bent u niet opgenomen in de bedrijvengids, neem dan contact op met de bevoegde gemeentedienst. Bedrijven die wel zijn opgenomen, kunnen zelf hun gegevens aanpassen. De bevoegde gemeentedienst controleert wel de aanpassingen.