9 gulle Mechelse bedrijven gezocht

gevenPiet de Boer, voorzitter van Foundation Mechelen, en Björn Siffer, in zijn hoedanigheid van voorzitter van Lamot Congres- en Erfgoedcentrum, zijn op zoek naar negen gulle Mechelse bedrijven.

Op 16 december start Mechelen houdt je warm met tal van activiteiten rond de eindejaarsfeesten. Het warmste weekend, van 18 tot en met 20 december, maakt daar deel van uit. Tijdens dat weekend wordt de Haverwerf een trefpunt van warme gezelligheid. De opbrengst van de verhuur van de kraampjes voor de kerstmarkt en op  optredens tijdens dit weekend gaat integraal naar goede doelen, zoals Anvasport, Togo Debout, Mechelen Solidair en vluchtelingenwerk Mechelen.

Op zaterdag 19 december slaan Foundation Mechelen en de VZW ArmBand de handen in elkaar en samen met Patrick Riguelle halen ze de Laatste Showband naar de Haverwerf. Patrick brengt zijn Mechelse Maten mee. Günther Neefs, Marc Uytterhoeven, Klaas Delrue, Tom Kestens, Jasper Publie en vele anderen hebben hun medewerking al toegezegd.

“En alhoewel al onze Mechelse maten kosteloos hun medewerking verlenen, is er toch nood aan een beetje werkingsgeld”, aldus Piet de Boer en Björn Siffer. “Concreet zijn we op zoek naar 10 bedrijven die ons met 250 euro willen steunen. Lamot Congres- en Erfgoedcentrum is alvast het eerste bedrijf dat zijn steun heeft toegezegd aan dit project. We zoeken dus nog 9 andere bedrijven om dit voorbeeld te volgen. Negen ondernemingen die onze warme Mechelse Maat willen worden.”

Geïnteresseerde bedrijven kunnen terecht bij Jan Simons van Lamot.