Na een geslaagde editie in oktober heeft Distrilog Group, met hoofdkantoor in Willebroek, zaterdag opnieuw een jobdag georganiseerd. Met 75 aanwezigen is de logistieke groep tevreden over de opkomst en resultaten. Vooraf werd aangekondigd dat ze op zoek zijn naar 15 chauffeurs voor ritten binnen de Benelux en naar magazijniers. “Aangezien we blijven groeien, werven we deze profielen bijna voortdurend aan”, zegt sales director Bryan Beutels.

Distrilog organiseert steeds twee jobdagen per jaar, één in januari en één in oktober. Deze zijn belangrijk in de werving voor chauffeurs C/CE en magazijniers. Bryan Beutels, sales director Distrilog Group: “De jobdag staat ons toe om op een informele manier kennis te maken met kandidaten en hen te introduceren binnen ons bedrijf. Aangezien we meestal werken met vaste contracten, is deze wederzijdse kennismaking nog belangrijker. Logistiek blijft toch voornamelijk werken met mensen. De jobdag is een uitgelezen kans om te tonen hoe wij dat doen.” De kandidaten konden via een bedrijfsfilm en rondleiding ook op praktische wijze kennismaken met het bedrijf. “Er waren Distrilog chauffeurs/magazijniers aanwezig om toe te lichten hoe het vertoeven is bij ons en hoe bijvoorbeeld onze boordcomputers werken.”

Distrilog heeft 15 verschillende vestigingen in Vlaanderen. Na de overname van Colfridis eind 2016 centraliseerde de logistieke speler onmiddellijk de HR en werving. De jobdag blijft ook in de toekomst belangrijk voor Distrilog Group. “Hoewel deze meest recente editie een succes was, zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe werknemers.” Geïnteresseerden kunnen steeds terecht op www.werkbijdistrilog.be.