60 werkgevers kunnen logistieke jobs promoten

logistiek60 werkgevers uit de logistieke sector kunnen op donderdag 20 oktober tijdens de tweede editie van de Topjobs@Logistics-beurs hun stageplaatsen en logistieke vacatures voor bedienden promoten. De eerste editie van deze jobbeurs, die plaatsvindt aan het LITC in Laakdal, bereikte ongeveer 600 bezoekers.

Voor de tweede editie wordt er gemikt op meer dan 60 werkgevers onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals KMO’s (15), grotere werkgevers (40), selectiekantoren (8) en opleidingsverstrekkers (8).

Bedrijven zoals Nike, B Logistics, DHL Global Forwarding, H.Essers, Mars, Group-GTS, BCTN, Transport Nagels en Tabaknatie hebben reeds een stand gereserveerd, net als de selectie- en interimkantoren Accent, ASAP en We and Work.

Deze logistieke jobbeurs wordt georganiseerd door LITC, TL Hub, Talentenstroom, VOKA Kamer van Koophandel, Randstad en de VDAB.

Werkzoekenden en studenten die op zoek zijn naar een eerste logistieke job worden verwacht tussen 16u en 18u. Tussen 19u en 21u is het de beurt aan de professionals met ervaring.

Werkgevers kunnen zich hier inschrijven voor de beurs en meer informatie opzoeken.