SINT-KATELIJNE-WAVER – Met 55 deelnemende handelaars kan de belevingsactie skwinkel je feesten een succes genoemd worden. De vzw Winkelpromotie Sint-Katelijne-Waver organiseerde voor de derde maal een eindejaarstombola.

In de maand december werden in totaal 140.000 loten uitgedeeld bij iedere aankoop vanaf 4 euro bij de deelnemende skwinkels. Aan de 140 winnaars werden in totaal 10.000 euro aan aankoopbonnen weggegeven. Liesbet Vleugels, voorzitter vzw Winkelpromotie Sint-Katelijne-Waver: “De eindejaarstombola was voor de derde keer op rij weer een groot succes. Via deze weg wil ik graag de deelnemende handelaars bedanken. Dankzij hun deelname hebben we talrijke klanten iets extra’s kunnen bezorgen. Hopelijk kunnen we in 2018 opnieuw op hun enthousiasme rekenen.”

Dankzij de eindejaarsactie van skwinkel vonden voor het derde jaar op rij vele inwoners hun weg naar de 55 deelnemende lokale handelaars. Tom Ongena, eerste schepen: “Na amper drie edities is de eindejaarstombola al een traditie geworden in onze gemeente. De tombola vormt samen met de andere skwinkel-acties een belangrijk onderdeel van ons plan om onze lokale handelaars beter te ondersteunen en van onze gemeente een meer aantrekkelijke winkelgemeente te maken.”

Wie niet gewonnen heeft, kan tot eind januari deelnemen aan een facebookwedstrijd.