Het Mechelse 4C Consulting heeft CloudSocius overgenomen. Dat is net als 4C Consulting een Salesforce Partner. CloudSocius is actief in het Verenigd Koninklijk en de VAE. Door de overname versterkt 4C zijn positie als platinium partner van alle Salesforce.com cloud oplossingen en diensten voor bedrijven in het VK, Europa en het Midden-Oosten.

4C is nu de grootste onafhankelijke Salesforce Partner in Europa met meer dan 180 consultants verspreid over negen vestigingen, waaronder Mechelen.

Gareth Stephens, medestichter van CloudSocius, wordt CEO van de VK en Midden-Oosten business units en wordt eveneens bestuurder van de 4C Group, samen met voorzitter Johan Van Genechten, CEO Pascal Borremans en COO Kris Larivière.

“De bedrijfstak van cloud technologie is booming, en meer dan ooit zijn bedrijven verplicht om een digitale transformatie te ondergaan en cloud services toe te passen om te groeien, hun klantenbestand efficiënter te beheren en een groter aanbod van producten en diensten te ontwikkelen”, zegt Johan Van Genechten, voorzitter van 4C Group . “Met de expertise van de ruim 65 ervaren consultants van het CloudSocius team versterkt onze positie in het VK, Europe en het Midden-Oosten.”