4AdviceHet business center aan de Mechelse Schaliënhoevedreef heeft er een jong dynamisch bedrijf bij: het consultancybureau 4Advice. “We hebben bewust gekozen voor dit business center in het hart van het bedrijvencomplex Mechelen Noord”, zegt Bart Feyt, marketing director van 4Advice. “Dit center is strategisch gelegen tussen enkele grote farmaceutische bedrijven en het ligt vlakbij de E19 snelweg die Brussel met Antwerpen verbindt. Verder heeft dit kantorencomplex ook een vestiging aan de luchthaven van Zaventem zodat we daar ook internationale klanten kunnen ontvangen.”

4Advice werd gesticht door drie specialisten met ruim 20 jaar ervaring. De basis van 4Advice werd gelegd bij Logistics Center, het consultancybedrijf van Director of Operations Bert Elsen. Hij is Senior Consultant bij IATA en was actief als Consultant Project Manager Supply Chain.

Geert Verniers, Business Development Director van 4Advice, deed ervaring op als  Sales Development Manager bij Hamann en Supply Chain Sales Manager bij Damco.

Marketing Director Bart Feyt had zijn eigen transportbedrijf Jetcar Expressdienst,  waar hij nog steeds vennoot en aandeelhouder is.

Ze bundelden hun expertise en richten zich tot een zeer specifiele doelgroep. “We hebben meer dan 20 jaar expertise in Logistiek en Transport voor Tijd- en Temperatuurgevoelige producten. We bieden audits, consulting, project management, training en andere services aan toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren over de hele wereld”, aldus Bart Feyt.

4Advice richt zich vooral op de farmasector. “We ondersteunen farmaceutische bedrijven en al hun leveranciers die farmaproducten transporteren conform alle gerelateerde wetgevingen en regulaties. 4Advice bezit de know how, de expertise en de vaardigheden om alle logistieke projecten te managen en te ondersteunen.”