interieurThomas More schreef woensdag de 3.500ste nieuwe student voor het academiejaar 2015/2016 in. Deze student bood zich aan bij Thomas More Mechelen. Algemeen directeur Machteld Verbruggen verwelkomde Dagmar Matthys (18) uit Rijkevorsel, die zich inschreef voor de richting Interieur en Vormgeving, met een leuk starterspakket.

De inschrijvingen aan Thomas More lopen als een trein. Voor alle opleidingen op de campussen in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Turnhout en Vorselaar samen noteert de hogeschool momenteel een stijging van het aantal nieuwe studenten met meer dan 6%. Tijdens het vorige academiejaar telde Thomas More ongeveer 6.500 nieuwe studenten. Dit jaar wordt meer dan waarschijnlijk de kaap van de 7.000 overschreden. De dertig professionele bacheloropleidingen van Thomas More zullen in het academiejaar 2015/2016 ongeveer 14.000 studenten tellen.

Thomas More wil voor al deze jongeren een hogeschool zijn waar samen leren en werken, innovatie en ondernemerschap, passie en ambitie, centraal staan. Het moet een plek zijn waar studenten goesting krijgen om meer te doen dan strikt nodig is. Ze worden er uitgedaagd om hun grenzen te verkennen en te verleggen en over de (lands)grenzen heen te kijken. Excellent onderwijs met goede doorstroom- en uitstroomresultaten stoomt de professionals van morgen klaar om zelf hun weg te banen.