20ste editie Festivak vindt plaats in Nekkerhal

FestivakDe 20ste editie van Festivak, de vakbeurs voor de evenementenbranche, zal op 9 en 10 november 2016 in Mechelen plaatsvinden. Nekkerhal is dan het decor voor dit jubileum. Het ene jaar vindt de vakbeurs plaats in Nederland en het andere jaar in België. Meer dan 200 leveranciers presenteren er hun producten en diensten verspreid over twee dagen aan 6 000 bezoekers, met daarbij ook nog een kwalitatief hoogstaand inhoudelijk programma met experten en cases.

Tijdens Festivak 2016 zal een duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen bedrijfsevenementen, publieksevenementen, artiesten en MICE. Zoals iedere editie zal na de eerste beursdag ook de grootste brancheborrel voor de evenementenbranche plaatsvinden. Professionals uit de evenementenbranche in België en Nederland ontmoeten elkaar dan in een indrukwekkende setting om relaties en collega’s te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden.

De plattegrond is reeds uitgetekend en de eerste stand locaties zijn al verkocht. Een standlocatie kan gereserveerd worden bij projectmanager Jill Oomen via jill@opgz.nl. Bezoekers kunnen zich medio 2016 registreren via de website www.festivak.be.