20 bedrijventeams nemen deel aan Voka Karting Cup

kartingTwintig bedrijventeams uit de regio hebben donderdagavond bij Inkart in Puurs deelgenomen aan de Voka Karting Cup, georganiseerd door Voka-Kamer van Koophandel Mechelen.

Durven, vernieuwen en veroveren waren woensdag de centrale thema’s tijdens het nationale Vokacongres. “Ondernemers zullen niet durven, vernieuwen en veroveren, als we niet tegelijk ook verbinden”, stelde Voka-voorzitter Paul Kumpen tijdens het congres. “We moeten de verschillende regeringen vragen om zich te verbinden, om te kunnen hervormen en te investeren.  We moeten ook onszelf verbinden met onze medewerkers en anderen, voor de toekomst van onze ondernemingen.”

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen zet alleszins alles in het werk om het ondernemerschap in de ruime Mechelse regio zo goed mogelijk te ondersteunen. Het jongste bewijs daarvan is de organisatie van de eerste editie van de Voka Karting Cup, die donderdagavond plaatsvond bij Inkart in Ruisbroek (Puurs).  Twintig bedrijventeams uit de regio gingen er een sportieve strijd aan. Ze draaiden anderhalf uur lang rondjes op het kartingcircuit en mochten dan uitblazen tijdens een barbecue en een afterparty.

Deze teams namen deel aan de Karting Cup: Plato Leaders, De Meeuw (Willebroek), Eco-Design (Blaasveld), F. Van Lanschot bankiers, BMW H. Gregoir (Puurs), HTMS (Mechelen), Image 4 You (Mechelen), Indaver – 2 teams (Willebroek, Mechelen), Plato Ladies, Jong Voka Mechelen, Mercedes-Benz Mechelen, Porsche Centre Mechelen – 2 teams, Peleman Industries (Puurs), Sierschouwen De Backer (Heist-op-den-Berg), Syneton (Bornem), THoCC (Mechelen), Voka-Kamer van Koophandel Mechelen en VSE Technologies (Heist-op-den-Berg).