thomasmoreEThomas More en KU Leuven houden op 24 februari hun jaarlijkse jobbeurs Technologie, ICT en Engineering op Campus De Nayer. Ruim 170 topbedrijven stellen er hun vacatures voor aan 630 afstuderende bachelors Technologie en 400 masters Industrieel Ingenieur. De belangstelling was nog nooit zo groot.

Ingenieurs en technici zijn gegeerd op de arbeidsmarkt. In juni studeren op de campussen van Thomas More en KU Leuven in de provincie Antwerpen opnieuw meer dan duizend technologische bachelor- en masterstudenten af. Hen wacht een mooie toekomst: een groot jobaanbod met mooie uitdagingen en opportuniteiten bij de beste werkgevers.

De meer dan 170 bedrijven die aan de jobbeurs deelnemen om er hun vacatures aan te prijzen, komen uit zeer diverse sectoren. Van Telenet over Willemen Groep tot Continental Automotive Benelux: allemaal hebben ze nood aan technologisch talent. Er wordt continu gesleuteld aan het beursconcept. Sinds drie jaar is er een virtuele online beurs gekoppeld aan het event en steeds meer bedrijven nemen spontaan contact op om ook van de partij te kunnen zijn.

Tesla Motors is een nieuwkomer op de beurs. Naast jobs zal Tesla ook een Model S in de kijker zetten, een volledig elektrische luxe sedan. Studenten en docenten kijken uit naar hun komst: ze sleutelen immers zelf aan een innovatieve elektrische racewagen, de Formula Electric Belgium, waarmee ze uitstekende prestaties hopen neer te zetten op de internationale Formula Student Electric competities.

Op de jobbeurs is iedereen die een job zoekt welkom. Het programma begint om 9.30 uur met een sollicitatietraining o.l.v. Randstad Professional en Select Human Resources. Na de netwerklunch start de jobbeurs om 13.15 uur. Om 17 uur wordt de beurs gesloten.

Dit alles vindt plaats op Campus De Nayer, Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver. Een overzicht van de deelnemende bedrijven en een bedrijvengids vindt u hier.