15 bedrijven nemen deel aan derde Unizo Criterium

criterium Unizo SKWDe afdeling van Unizo in Sint-Katelijne-Waver is dit jaar toe aan haar derde criterium voor bedrijven. Tijdens deze wielerwedstrijd op zaterdag 24 september strijden verschillende bedrijven om de ‘Wavertje 4 cycling trophy’. De organisatie bouwt met deze editie verder op het succes van de voorbije twee edities. Dit jaar staat de wedstrijd in het teken van een bijzonder doel, namelijk G-sport.

Ieder bedrijf kan met drie renners een ploeg vormen en zo deelnemen aan het criterium, waarbij ze mogen rekenen op een gepersonaliseerde wieleruitrusting. Deze editie zullen er 15 ploegen deelnemen aan het criterium, waaronder Gio-Vanni.eu, LCD Mechelen, Immo ID, Rouwcenter Ceulemans, Drankenhandel Tielemans, Fotografie Ivan Deleus, Jacobs Beton, Wegenbouw Houwelijckx, CGLS, HDB Verzekeringen, Groep Hellemans, Renovocht, NV-A, DBS, Maggy’s Salons.

Het evenement gaat door in en rond de dorpskern van Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Na 14 ronden zijn in totaal 50,4 kilometer afgelegd. Het bedrijvencriterium start stipt om 15 uur. Om 14u30 nemen enkele mensen met een beperking plaats op de fiets om één ronde af te leggen. Voor zij die zich liever ontspannen dan inspannen, is er een buffet voorzien in zaal Graaf d’Elissem. De opbrengst daarvan is ten voordele van de lokale G-sport. Inschrijven voor het buffet kan via carlo.goyvaerts@unizo.be. De dag wordt ’s avonds afgesloten met muziek van Gery’s Big Band & Jean Bosco Safari.