Met meer dan 20 jaar ervaring is REALIS de vastgoedspecialist bij uitstek. Onder het motto ‘if you can dream it, you can do it’ biedt REALIS een veilige en zorgeloze haven voor je spaargeld. Een investering in een project staat synoniem aan hoge rendementen. Dat dit geen loze beloftes zijn, bewijst het project Yadoya.

Bij REALIS kun je zeker zijn van een veilige investering. Alle vastgoedprojecten van REALIS dragen immers het RIS-kwaliteitslabel en voldoen aan strenge eisen. “Slim investeren begint bij het juiste project. En dat is exact wat REALIS biedt”, vertelt Director Partner Jason Jacobs. “Wij selecteren enkel projecten die aan strenge voorwaarden voldoen, zoals toplocatie, hoog nettorendement, garanties, correcte prijs-kwaliteitsverhouding en zicht op meerwaarde.”

Hoog nettorendement, gewaarborgde huurinkomsten

Jacobs verwijst onder meer naar Yadoya, een vastgoedproject met standvastige garanties en voordelen. “Iedereen die ons de kans geeft dit project toe te lichten, is laaiend enthousiast”, klinkt het. “Het project biedt niet enkel een hoog aantoonbaar nettorendement (vanaf 4,32% (1)), maar ook 25 jaar gewaarborgde, geïndexeerde huurinkomsten (2).” Bij REALIS betreft een vastgoedinvestering altijd een aankoop in volle eigendom en in het geval van Yadoya is investeren al vanaf € 131.000 (3) mogelijk. De huurinkomsten worden hier trouwens niet belast en de btw kun je eenvoudigweg recupereren (4).

Hotelvastgoed

“Dat het bij Yadoya om hotelvastgoed gaat, verrast iedereen. Dergelijke voorwaarden worden immers zelden geboden. Maar met REALIS is dit realiteit”, glundert Jacobs. “Met het hotelvastgoedproject Yadoya investeer je slim: naast alle garanties geniet je ook mee van de ligging, reputatie, voorzieningen en service van het designhotel. Bovendien is er geen beheerkost, wordt je kamer professioneel onderhouden en hoef je zelf niet naar huurders te gaan zoeken. Niets dan voordelen dus!”

Interesse? De projectspecialisten van REALIS beantwoorden al je vragen. Mail hen via contact@realis.be of bel gratis naar 0800 92 000 (elke dag van 9-21 u.)

 

(1) Gem. op 10 jaar, excl. meerwaarde. Simulatie op basis van specifieke parameters. Voorwaarden op aanvraag.
(2) Gewaarborgd gedurende looptijd contract, gewaarborgd door de promotor.
(3) Exclusief kosten.
(4) Op basis van huidige fiscale wetgeving en cf. ruling d.d. 07/03/17.

Met meer dan 20 jaar ervaring is REALIS de vastgoedspecialist bij uitstek. Onder het motto ‘if you can dream it, you can do it’ biedt REALIS een veilige en zorgeloze haven voor je spaargeld.

080092000

contact@realis.be

www.realis.be