U gebruikt Office 365? Outlook, Word, Excel en PowerPoint? Office 365 bevat nog heel wat andere tools die de productiviteit van uw organisatie en mensen kunnen verbeteren en tegelijkertijd het stressniveau verlagen. Kent u Bookings, Delve, Groups, Teams, Planner, Skype, Staffhub, Powerapps, SharePoint en OneNote? Microsoft zit niet stil en reikt continu nieuwe en verbeterde tools aan. Wij stellen dan ook vast dat het potentieel van Office 365 heel vaak onderbenut wordt. Dat terwijl sommige van deze nieuwe ontwikkelingen misschien zelfs inbegrepen zijn in het abonnement dat u nu heeft lopen. U krijgt ze er dus gratis bij. Onderaan deze pagina vindt u een blog en kan u webinars over de nieuwigheden in Office365 bekijken.

De tools gebruiken, levert snel heel wat voordelen. Waar u zich ook bevindt en op welk toestel u ook werkt, u heeft uw zaken onder controle: de onderlinge communicatie verbetert, u kan taken eenvoudig opvolgen, deadlines worden gehaald, de laatste versies van documenten worden gemakkelijk teruggevonden en gedeeld, uw vervoers- en telefoniekosten dalen, enzovoort. Alle tools zijn verbonden met elkaar en hebben de gekende en gebruiksvriendelijke Microsoft look & feel.

Beschouw deze features als bouwstenen die u à la carte kan inzetten om het nieuwe werken en samenwerken voor uw organisatie uit te bouwen. Er is geen one-size-fits-all.

Met onze Digital Workspace Toolkit kan u zelf de transformatie van uw werkomgeving naar een digitale werkplek voorbereiden. Vraag hem hieronder aan. Heeft u behoefte aan meer advies of begeleiding? Wij zijn Microsoft Gold Partner en leggen graag samen met u de digitale basis voor de verdere groei van uw organisatie.

VanRoey.be

Trust Digital, Create Wonderful Things

 

Ontdek het hier:

·        Ontdek 9 productiviteitsboosters voor uw organisatie

·        Vraag onze Digital Workspace Toolkit aan

·        Bekijk de Office 365 webinars

Van Roey ICT Group wil uw voorkeur ICT Partner zijn, die doordachte oplossingen biedt, veilig voor de toekomst.

3214470605

business@vanroey.be

www.vanroey.be/